Arte Spa&Park Hotel, Велингард вярва в българските традиции, подкрепя ги и

...
Arte Spa&Park Hotel, Велингард вярва в българските традиции, подкрепя ги и
Коментари Харесай

Да поставим рекорд на Гинес заедно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света!

Arte Spa&Park Hotel , Велингард има вяра в българските обичаи, поддържа ги и се пробва да ги запази и резервира, както не един път сме Ви доказвали! И този път заставаме зад една такава концепция, която да ни сплоти в българското, да повдигне духа ни и да ни зареди с страсти и сила за един от най-светлите празници – Великден!

Целия екип на хотела, дружно с деца, родители, посетители, жители и другари на града ще се опита, и надяваме се успее да покори връх за Книгата на Гинес, а точно: Да сложим връх на Гинес дружно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света!

Ще се забавляваме доста, ще покоряваме високи върхове, а и ще оказваме помощ на тези, които имат потребност от нас.

Събитието се провежда от Arte Spa&Park Hotel Велинград, с формалната поддръжка на NOVA: Нова телевизия и METRO Кеш енд Кери България !

Очакваме да посрещнем повече от 1000 дребни и огромни запалянковци и  над 200 доброволеца. Всеки ще има шанса да стане част от върха и да получи документ за това, несъмнено.

Да сложим връх на Гинес дружно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света! Ще се организира на 07.04.2017г. / Велика Събота/ на зелените площи пред Arte Spa&Park Hotel Велинград.Началото е в 11.00ч.

Очакват Ви безчет изненади!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР